Ga naar de inhoud

Voorjaarsbeurs in Houten 4 en 5 maart

Komend weekend de voorjaarsbeurs in Houten

Zaterdag 4 maart en zondag 5 maart is weer de traditionele voorjaarsbeurs in Houten. Gelukkig kan nu alles weer zonder Coronabeperkingen.
We hebben dit weekend diverse afspraken staan en we hebben voor het eerst een ronde jongen gekweekt op bestelling voor buitenlandse klanten. Deze duiven gaan naar België, Roemenië, Denemarken (2x), Engeland en Portugal. Dus het wordt een internationaal gebeuren, maar altijd gezellig.
We staan op stand nummer 353 en dat is tegenover het grote terras in Hal 3. Mocht je de beurs bezoeken, dan ben je altijd welkom bij onze stand.

Tot komend weekend
Gerben en Simon
Simon Kuipers | 28/2/2023

De BASSO BARCELONA is nu 17 jaar oud

De BASSO BARCELONA is nu 17 jaar oud
De beste Barcelonavlieger in Oudega is nu 17 jaar oud en nog erg vitaal. Hij bevrucht al een aantal jaren niet meer, maar heeft een pauwstaart vrouwtje waar hij heel wijs mee is en samen brengen ze per jaar heel wat jongen groot. Er komen eieren van onze kweekduiven onder en later assisteert de “Basso Barcelona” als broedmachine voor de nestduiven. Zo kan hij hier in Oudega zijn pensioen mooi uitdienen. Hij zit in het hok van de sierduiven en de witte postduiven, die kun je op de achtergrond van de foto nog net zien.
De “Basso Barcelona” heeft wel privileges, zo krijgt hij elke dag een paar pinda’s en als hij mij aan ziet komen wipt hij vanuit de ren snel in zijn nestbak want daar krijgt hij de pinda’s. Het is heel mooi om zoveel plezier te hebben van zulke oudgedienden.


17/2/2023
Terug naar de inhoud