Ga naar de inhoud

Voorjaarsbeurs Houten stand nummer 364

De voorjaarsbeurs vindt plaats op 5 en 6 maart.
Met ruim 150 exposanten staat er weer een leuke Voorjaarsbeurs op de kalender.
Precies twee jaar nadat de Corona pandemie zijn intrede deed en wij onze levensstijl en gewoontes hebben moeten aanpassen om ons zelf en onze naasten en dierbaren te beschermen mag er gelukkig weer veel meer. Laten we hopen dat we deze nare periode voorgoed achter ons kunnen laten.
Bezoekers
Let op; in tegenstelling tot wat u in de advertenties leest gaan de deuren op zaterdag voor bezoekers open om 8.30 uur om al te lange rijen te voorkomen!!! Op zondag zijn de openingstijden voor bezoekers van 9.00 - 14.00 uur.
Simon Kuipers | 25/2/2022

Dit weekend koppelen we de kwekers.

Op 25 en 26 februari koppelen we de kwekers op het kweekcentrum
De verwachtingen van het weer zijn best redelijk te noemen. De duiven zien er prachtig uit. Vorige week zijn de hokken ontsmet en de duiven zijn er helemaal klaar voor.
Volgend weekend is het Houten, waarop wij ook weer met onze stand staan. Gerben heeft vrijdag 25 februari en maandag 28 februari gesnipperd, zodat hij alle tijd heeft om het koppelen goed te begeleiden.
In concreto betekent het, dat onze jongen eind april gereed zijn. Dus voor diegene die een bon gekocht heeft, kan het best rond half april contact opnemen met Gerben (06-53496032) of Simon (06-53339353).
Misschien tot volgend weekend in Houten.
Simon Kuipers | 25/2/2022

Voorjaarsbeurs Houten op 5 en 6 maart

De voorjaarsbeurs in Houten wordt gehouden op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart.

In het weekend van zaterdag 5 maart en zondag 6 maart wordt de voorjaarsbeurs in Houten gehouden met inachtneming van de dan geldende Coronaregels. Er zijn de afgelopen winterperiode al zoveel duivensport activiteiten niet door gegaan, dus nu de voorjaarsbeurs gelukkig wel.
Wij als Kweekcentrum Friesland zijn natuurlijk van de partij en genieten altijd erg van alle binnen- en buitenlandse contacten op de beurs.
We staan op standnummer 364 (achter PIPA) en hopen elkaar daar weer te treffen.
Gerben en Simon
Simon Kuipers | 6/2/2022
Terug naar de inhoud