Ga naar de inhoud

Nieuwe aanschaf INIEELT WLADIMIR KLITSCHKO

Duivenruil met Peter en Patrick

Op de recente beurs in Houten hebben we een INTEELT duivin op Wladimir Klitschko gekregen van Peter van Dongen uit Arnemuiden en zijn compagnon Patrick Nancy Logghe uit Zelzate België. Zij wilden graag wat uit onze Noël Peiren duiven en dan kun je met gesloten beurzen wat bijzonders weten te bemachtigen. Naast goede duiven zijn Peter en Patrick ook nog sympathieke duivenliefhebbers en dat scheelt natuurlijk ook.
Simon Kuipers | 31/10/2021

Najaarsbeurs beurs in Houten (23 en 24 oktober 2021)

Najaarsbeurs beurs in Houten
Het afgelopen weekend werd er na de lange donkere Coronamaanden weer een postduivenbeurs georganiseerd. Complimenten voor Pieter Kos die het met zijn team aandurfde in zo’n korte tijd een duiven najaarsbeurs uit de grond te stampen. Je kunt zo’n eerste beurs natuurlijk niet vergelijken met de al om bekende voorjaarsbeurs, maar we hadden als postduivenliefhebbers weer een mooie activiteit.
Ook als kweekcentrum Friesland stonden we er natuurlijk weer. Voor ons was het succesvol, veel mensen gesproken en ook veel duiven die van hok verwisselden.
Simon Kuipers | 25/10/2021

We staan op stand 375

Najaarsbeurs in Houten

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober is er eindelijk weer een een najaarsbeurs voor postduiven in de Expo Houten. Wij zijn er als kweekcentrum natuurlijk weer bij en je kunt ons vinden op stand nr. 375. We stonden eerst gepland in stand 378.
Hopelijk zien we elkaar daar weer voor een gezellig informatief duivenpraatje.

Gerben en Simon
Simon Kuipers | 22/10/2021

Nestbroer 'ROIE RIKA' ook naar het kweekcentrum

Nieuwe aanschaf voor het kweekhok
Via sportvriend Gijs Verweij is gisteren de nestbroer van 'Rooie Rika' NL18-1196255 ook naar de kweekhokken verhuisd. Deze prachtige sterke rode doffer heeft ringnummer NL-1196253. We gaan zowel de doffer als de duivin volgend jaar koppelen tegen de "Arjanneke" lijn van Ronnie Leusink (beste asduif meerdaagse fond 2015 van Nederland) uit zijn succesvolle Jellema x Beens duiven.
Simon Kuipers | 17/10/2021
Terug naar de inhoud